Alegerea mărimii potrivite

Când alegeţi un articol pentru incontinenţă, nu trebuie să luaţi în considerare doar tipul şi construcţia produsului, dar şi dimensiunile.

Un produs care nu se ajustează bine pe corp, poate duce la disconfort în utilizare precum şi la apariţia iritaţiilor.

Un scutec prea mic poate duce la apariţia iritaţiilor de frecare în zona taliei sau între picioare. Aceste iritaţii se pot dezvolta în răni grave, dificil de tratat, în special în cazul persoanelor imobilizate.

Un scutec prea mare, ce nu se ajustează bine pe corp, nu va asigura protecţia necesară împotriva scurgerilor laterale. Această problema va afecta confortul utilizatorului, dar în acelaşi timp va duce şi la creşterea costurilor pentru curăţarea lenjeriei.

Unele persoane aleg scutece mai mari, considerând că au şi capacitate de absorbţie mai mare. Este greşit, deoarece există articole cu structura specială şi cu capacitate sporită de absorbţie, dar cu dimensiunile potrivite.

Un scutec ajustat corect asigură:

Cum să alegeţi mărimea potrivită?

Este simplu – în cazul absorbantelor urologice trebuie să luaţi în considerare doar capacitatea de absorbţie, iar pentru scutece şi pentru chilot, utilizaţi calculatorul pentru mărimi. Acesta va indica varianta potrivită în funcţie de 3 informaţii pe care trebuie să le oferiţi:

 

Puteţi folosi de asemenea şi schema mărimilor de pe pachetele produselor Seni.