Avertisment legal

Proprietarul Serviciului

Proprietarul Serviciului este TZMO ROMANIA SRL cu sediul social în Şoşeaua de Centură Nr. 3E, Comuna Clinceni, Sat Olteni, Judeţul Ilfov, operator de date cu caracter personal cu nr. 4081 şi membra a TZMO Capital Group.

Informaţiile conţinute în serviciu

Conţinutul integral al acestui Serviciu are un caracter informativ şi este legat de aspectele ce privesc companiile membre ale TZMO Capital Group, cum este şi TZMO ROMANIA SRL şi produsele fabricate de TZMO Capital Group, şi totodată are un caracter util în sensul înscrierii şi accesului la Serviciu a unui grup de vizitatori.

Informaţiile oferite de acest Serviciu nu conţin nici o ofertă de vânzare, şi ca urmare nici un acord de vânzare nu poate fi încheiat în baza acestora.

Proprietarul Serviciului poate face schimbări în cadrul acestuia fără notificări în prealabil sau justificări.

Serviciile oferite

Propietarul site-ului oferă urmatoarele servicii:

Odată cu înscrierea, utilizatorul va avea un număr de înregistrare, şi va primi regulat informaţii despre Serviciu. Frecvenţa informaţiilor ce vor fi trimise nu este specificată. Proprietarul Serviciului nu va fi responsabil pentru informaţiile netrimise din motive obiective, independente de acesta.

Pentru a primi informaţii specializate, este necesară înscrierea şi consimţământul exprimat, referitor la termenii şi condiţiile incluse în regulamentul de înregistrare a utilizatorilor.

Serviciile de mai sus sunt oferite gratuit şi nu este specificată nici o limită minimă sau maximă de timp în care vor fi disponibile.

Procedura de înregistrare

Accesul la Serviciu începe cu introducerea detaliilor ca nume, prenume şi adresa de e-mail în formularul de înregistrare şi de asemenea procesând informaţiile legate de identificare cu scopul descris în detaliu în Politica de confidenţialitate apăsând butonul „Sunt de acord”.

Renunţarea la contul de utilizator deţinut, este posibilă oricând.

Alte activităţi coordonate prin Serviciu

Loyalty programs, contests and promotional campaigns, as well as market and consumer research, may also be conducted through this Service. Detailed terms of their execution will be included in particular regulations. Participation in the above named actions will be possible after giving consent to terms of a specific regulation with use of a form.

Responsibility of the Proprietor

Programele de loialitate, concursurile şi campaniile promoţionale, de marketing şi cercetare de piaţa pot fi de asemenea incluse în acest serviciu. Detaliile referitoare la termenele de execuţie vor fi incluse în regulamente specifice.

Participarea la acţiunile de mai sus va fi posibilă, după ce utilizatorul îşi va da consimţământul, referitor la regulament, prin completarea unui formular.

Responsabilităţile Propietarului

Proprietarul Serviciului nu are nici o responsabilitate pentru folosirea detaliilor de identificare personală de către o terţă persoană, în cadrul oricăror activităţi ilegale şi/sau alte circumstanţe, independente de Proprietar.

Toate informaţiile incluse în Serviciu au fost concepute cu bună credinţă. Proprietarul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul, veridicitatea, acurateţea şi integralitatea informaţiilor oferite de site-uri externe, ale căror link-uri se regăsesc pe acest site. Aceste link-uri sunt evidenţiate cu fond albastru.

Legea aplicabilă

Folosirea acestui site va fi guvernată sub toate aspectele de legislaţia româneasca şi toate problemele referitoare la folosirea acestui site se vor raporta la actele normative în vigoare din România.

Drepturile de autor

Conţinutul acestui site este protejat de drepturile de autor şi nu poate fi modificat, copiat sau redistribuit fără acordul scris al proprietarului Serviciului. Print-urile conţinutului Serviciului pot fi folosite doar pentru uz personal. Orice altă folosire a conţinutului Serviciului necesită acordul scris al proprietarului.

Protecţia mărcilor de comert şi a denumirilor comerciale

Mărcile de comerţ şi denumirile comerciale folosite în cadrul Serviciului sunt protejate de acte normative speciale. Nici o utilizare sau modificare a oricăreia dintre acestea nu poate fi făcută fără autorizarea prealabilă din partea TZMO ROMANIA SRL şi a companiei membre din cadrul TZMO Capital Group titulară a mărcilor sau a denumirilor comerciale. TZMO ROMANIA SRL nu garantează eficienţa şi corectitudinea realizării acestui serviciu sau rectificarea erorilor apărute. De asemenea nu se acordă garanţii că serverul, pe care operează acest serviciu, nu conţine viruşi sau alte elemente dăunătoare.

Modificările avertismentului legal

TZMO ROMANIA SRL îşi rezervă dreptul de a schimba sau adăuga la conţinutul acestui avertismentului legal oricând.