woman woman
man man
care care
Seni SENI – singura gamă de produse pentru incontinenţă din România, recomandată de Asociaţia Română de Urologie
Seni Contactaţi-ne pentru mai multe informaţii despre gama SENI, sau despre alegerea corectă a produselor.
Liga Internaţională de Fotbal pentru Persoanele cu Dizabilităţi

aplicaţia Alege produsul potrivit

Această aplicaţie vă ajută să alegeţi varianta cea mai potrivită de produs absorbant, în funcţie de particularităţi individuale, de gradul şi de tipul incontinenţei.

Răspundeţi la 3 întrebări simple şi veţi primi o recomandare personalizată.

aplicaţia Alege produsul potrivit

îngrijirea celor dragi

Când o persoană dragă se îmbolnăveşte, când se naşte un copil cu dizabilităţi, sau când îmbătrânesc părinţii, apare nevoia de o îngrijire deosebită. Indiferent dacă îngrijitorul este părintele, o altă rudă sau un profesionist, situaţia presupune mai multă implicare din partea tuturor membrilor familiei.

Recomandarea noastră este să vă documentaţi cât mai mult despre activităţile de îngrijire şi despre soluţiile pentru incontinenţa urinară.

mai mult

pentru profesionişti

Îngrijitorii profesionişti sunt în general, una dintre cele mai importante surse de putere şi de motivare pentru persoanele dependente, în lupta cu o afecţiune sau cu o dizabilitate.

Dragi profesionişti, dorim să vă ajutăm în munca voastră cu persoanele ce au probleme de incontinenţă. În acest sens, vă oferim o bază cuprinzătoare de informaţii, o gamă variată de produse absorbante şi pentru îngrijirea pielii, precum şi asistenţă pentru îmbunătăţirea serviciilor.

mai mult

Comandӑ acum