Pentru bărbaţii activi

In general bărbaţii, mai ales cei care duc un stil de viaţă activ, sunt reticenţi în ceea ce priveşte problemele de incontinenţă urinară. În majoritatea situaţiilor, au tendinţa de a-şi ascunde problemele, refuză să meargă la un consult de specialitate sau chiar să discute cu partenera de viaţă. Bărbaţii jenaţi de această problemă, se izolează de prieteni şi de familie.

Nu trebuie să se întâmple aşa. Primul pas este depăşirea starii de jenă, apoi se recomandă un consult de specialitate şi utilizarea produselor absorbante de protecţie, speciale pentru bărbaţi. Dacă aveţi incontinenţă urinară, nu ezitaţi să consultaţi medicul sau farmacistul.

Încercaţi să folosiţi absorbantele urologice Seni Man şi chilotul elastic absorbant Seni Active, create pentru bărbaţii cu un stil de viaţă activ.

Absorbantele urologice Seni Man sunt destinate bărbaţilor care au nevoie de siguranţă, confort şi, mai presus de toate, discreţie. Aceste produse sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate şi au o structură specială, ce permite ajustarea perfectă pe corp, oferind libertate de mişcare.

Seni Man extraSeni Man normalSeni Man super

Chilotul elastic absorbant Seni Active este soluţia perfectă pentru persoanele active, ce apreciază confortul şi siguranţa. Datorită calităţii premium, Seni Active garantează confort şi protecţie de încredere. Este foarte uşor de utilizat, fiind asemănător unui chilot obişnuit.

Seni ActiveSeni Active NormalSeni Active Plus