Marca Seni

Brandul Seni este disponibil în peste 50 de ţări din toată lumea. Oferim produse de calitate premium, ce fac viaţa mai uşoară persoanelor cu probleme de incontinenţă dar şi îngrijitorilor. Grupul TZMO întreprinde acţiuni menite să îmbunătăţească calitatea vieţii clientilor şi să educe în ceea ce priveşte incontinenţa, precum şi alte probleme de sănătate.

SENI este singura gamă pentru incontinenţă, recomandată de Asociaţia Română de Urologie.


Mai jos găsiţi câteva informaţii generale despre activităţile noastre:

Conferinţa Internaţională a Îngrijirii pe Termen Lung


SENI, de 20 de ani ajutorul numărul 1 în cazurile de incontinenţă.

Începand cu 1998 organizăm anual Zilele Îngrijirii pe Termen Lung, program ce include Conferinţa Internaţională a Îngrijirii pe Termen Lung, pentru personalul din conducere şi medical din cadrul centrelor de îngrijire, precum şi Simpozionul pentru personalul medical din spitale. Este singurul eveniment ştiinţific din Polonia, dedicat îngrijirii pe termen lung, ce reuneşte anual aproximativ o mie de participanţi din toata Europa.Este vorba de profesionişti în domeniul în care activează, care depun mult efort pentru a face societatea şi guvernul conştiente de importanţa dezvoltării îngrijirii pe termen lung în lume, în special în condiţiile în care ne confruntăm cu fenomenul de societate în curs de îmbătrânire. Datorită acestora se acorda o importanţă mai mare ajutorului profesional pentru persoanele cu probleme de sănătate, care au nevoie de sprijin. Aceste reuniuni ale profesioniştilor permit schimburi de experienţă, discuţii despre îngrijirea pe termen lung  precum şi despre standardele serviciilor oferite în ţările din Europa, şi oferă soluţii care aduc rezultate pozitive în instituţiile specializate. Zilele Îngrijirii pe Termen Lung au loc in fiecare an în luna septembrie.

SENI Cup (Liga Internaţională de Fotbal pentru Persoanele cu Dizabilităţi)Seni Cup logo

Este un eveniment sportiv extraordinar dedicat persoanelor cu dizabilităţi din Centre de Îngrijire specializate. Participarea la acest concurs şi obţinerea succesului pe terenul de fotbal, ajută participanţii, în plus faţă de beneficiile de reabilitare, să aibă mai multa stimă de sine şi mai multă încredere în potenţialul lor. Este o pauză de la rutina zilnică deoarece în plus faţă de concurs, participanţii iau parte la diverse evenimente distractive – seri artistice sau petreceri cu dans. Au de asemenea posibilitatea de a lega prietenii cu alţi participanţi care sufera de un handicap similar, care să înteleagă pe deplin viaţa cu astfel de probleme. Mai mult, liga Seni Cup ajută la depasirea barierelor care există în mai multe grupuri sociale:
  • bariera de limbă – echipele participante sunt din ţări diferite;
  • bariera de gen  – la concurs participă atât femei cât şi bărbaţi;
  • bariera de vârstă – nu există limită de vârstă în concurs;
  • bariera de handicap  – fiecare dintre participanţi suferă de diverse boli sau dizabilităţi, dar în ciuda acestui fapt ei demonstrează că un handicap nu este o piedică în drumul lor spre realizarea unui vis.
Mai multe informaţii despre SENI Cup puteţi găsi aici: www.senicup.pl
Seni Cup