Cauzele IU la femei

Cele mai frecvente cauze ale incontinenţei urinare sunt:

Ai grijă de sănătatea ta!

Deoarece există mai multe elemente responsabile de funcţionarea corectă a sistemului urinar, disfuncţia unui singur element poate influenta întregul sistem. Dacă incontinenţa este cauzată de slăbirea muşchilor pelvieni, puteţi începe cu efectuarea exerciţiile Kegel, pentru întărirea muşchilor.

O astfel de terapie auxiliară pentru incontinenţă poate aduce rezultate pozitive într-un timp relativ scurt. Am pregătit special pentru tine un set de exerciţii uşoare, ce pot fi făcute acasa, la muncă, sau în orice alt loc. Apasă aici pentru mai multe detalii.

Consultă medicul specialist!

Un număr mare de femei se confruntă cu scurgeri involuntare de urină. Ignorată, această problemă se poate agrava. Consultaţi un medic specialist, care vă poate stabili cauza afecţiunii şi modalitatea de tratament.

Nu vă recomandăm tratarea acestei probleme pe cont propriu. Produsele farmaceutice au de multe ori rezultate bune, însă uneori este nevoie şi de intervenţie chirurgicală. Aflaţi mai multe despre cum să vă pregătiţi de vizita la medic şi de ce este mai bine să folosiţi absorbantele urologice Seni Lady şi nu absorbante igienice normale.