Seni Cup

SENI Cup (Liga Internaţională de Fotbal pentru Persoanele cu Dizabilităţi)

Este un eveniment sportiv extraordinar dedicat persoanelor cu dizabilităţi din Centre de Îngrijire specializate. Participarea la acest concurs şi obţinerea succesului pe terenul de fotbal ajută participanţii, în plus faţă de beneficiile de reabilitare, să aibă mai multă stimă de sine şi mai multă încredere în potenţialul lor. Este o pauză de la rutina zilnică, deoarece, în plus faţă de concurs, participanţii iau parte la diverse evenimente distractive – seri artistice sau petreceri cu dans. Au de asemenea posibilitatea de a lega prietenii cu alţi participanţi care suferă de un handicap similar, care să înţeleagă pe deplin viaţa cu astfel de probleme. Mai mult, liga Seni Cup ajută la depăşirea barierelor care există în mai multe grupuri sociale:

  • bariera de limbă – echipele participante sunt din ţări diferite;
  • bariera de gen  – la concurs participă atât femei cât şi bărbaţi;
  • bariera de vârstă – nu există limită de vârstă în concurs;
  • bariera de handicap  – fiecare dintre participanţi suferă de diverse boli sau dizabilităţi, dar în ciuda acestui fapt ei demonstrează că un handicap nu este o piedică în drumul lor spre realizarea unui vis.

Mai multe informaţii despre SENI Cup puteţi găsi aici: www.senicup.pl

 TZMO România S.R.L. organizează acest eveniment din anul 2014, iar de atunci ne-am bucurat de o prezenţă tot mai mare, în fiecare an.

Jucătorii au dat dovadă de pasiune sportivă, spirit de echipa şi dorinţă de victorie.

Pentru mai multe informaţii despre Seni Cup, contactaţi-ne la adresa marketing@tzmo.ro