Economisiţi cu Seni

O variantă foarte bună pentru optimizarea costurilor este COMBINAREA ABSORBȚIILOR.

Prin combinarea absorbţiilor înţelegem alegerea şi combinarea produselor potrivite în funcţie de necesitate precum şi utilizarea articolelor complementare, ce asigură extra protecţie.

De unde această idee?

O persoană funcţionează conform ceasului biologic intern. Chiar şi la persoanele ce au un stil de viaţă dezorganizat, putem observa că au un anumit program zilnic, ce include toate acţiunile lor, cum ar fi gestionarea nevoilor fiziologice. Producţia de urină este constantă, dar creşte atunci când o persoană consumă lichide, în special, în timpul zilei. Noaptea, când organismul se odihneşte, producţia de urină scade. Din moment ce producţia de urină variază în timpul nopţii faţă de zi, putem ţine cont de acest lucru când alegem produsele absorbante.

Observând pacienţii şi analizând anumiţi factori, luând în considerare cât de frecvent se manifestă, putem descoperi anumite tipare specifice fiecărui pacient în parte. Acest tipar este mai evident atunci când pacientul are o anumită rutină zilnică.

Combinarea absorbţiilor, în practică

Sistemul de optimizare trebuie stabilit pentru fiecare persoană, în funcţie de necesităţile individuale.

  1. Pe timpul nopţii, sau când există pauze lungi între schimbarea scutecelor – alegeţi un articol cu capacitate de absorbţie mai mare decât al produsului pe care îl utilizaţi în mod normal. De ex. dacă o persoana foloseşte Seni Super pe timpul zilei, pentru noapte recomandăm Seni Super Plus.

  2. In cazurile de incontinenţă foarte gravă, se recomandă utilizarea produselor cu absorbţie sporita şi pe timpul zilei. De ex. Super Seni Plus pentru zi şi Super Seni Trio + aleze igienice de protecţie, pentru noapte.

Merită să încercaţi acest sistem de combinare a absorbţiilor, deoarece poate reduce cheltuielile lunare de îngrijire cu până la 20%.

Pentru mai multe informaţii, contactaţi-ne gratuit la Tel verde