Super Seni & Seni Standard

Observaţie: Înainte de utilizare, scutecele trebuie activate.

activation

Fixarea scutecelor în cazul unei persoane care stă în picioare – cu sau fără ajutorul unui îngrijitor

Super Seni

Asezaţi scutecul deja activat între picioare.

Observaţie pentru îngrijitori: Scutecul poate fi fixat atât din faţă cât şi din spate – contează doar să alegeţi varianta cea mai confortabilă, care să nu exercite presiune asupra spatelui. Ajustaţi scutecul pe corp în faţă şi în spate.

 

Ajustaţi scutecul pe corp în faţă şi în spate.

Observaţie pentru îngrijitori: Asiguraţi-vă că indicatorul de umiditate este aliniat cu culoana vertebrală. Persoana pe care o îngrijiţi vă poate ajuta să fixaţi scutecul, ţinându-l cu mâna în partea din faţă.

Fixaţi scutecul cu sistemul de prindere, începand cu benzile de jos. Apoi fixaţi şi benzile de sus, ajustând scutecul bine pe talie. Verificaţi scutecul să fie bine fixat pe corp, să nu se frece de piele şi volanşele laterale să nu fie pliate în interior. Rulaţi scutecul folosit şi aruncaţi-l în coşul de gunoi. Nu aruncaţi produsul în toaletă.

Fixarea produsului în cazul unei persoane care se afla în poziţia culcat

Super Seni

Aşezaţi-vă pe marginea patului şi îndoiţi un picior de la genunchi.

Observaţie: Dacă sunteţi în dreapta persoanei imobilizate îndoiţi piciorul stâng şi invers.

Întoarceţi persoana imobilizată pe o parte, după rezolvarea problemelor legate de igienă, puneţi scutecul activat sub aceasta.

Observaţie: Nu uitaţi să desfaceţi aripioarele laterale care vor permite fixarea scutecului dupa ce întoarceţi persoana imobilizată pe spate. Asiguraţi-vă că indicatorul de umiditate este aliniat cu coloana vertebrală.

Întoarceţi persoana imobilizată pe spate şi îndreptaţi picoarele. Trageţi partea din faţă a scutecului şi verificaţi să fie bine ajustat între picioare. Fixaţi scutecul cu sistemul de prindere, începând cu benzile de jos. Apoi fixaţi şi benzile de sus, ajustând scutecul bine pe talie. Verificaţi scutecul să fie bine ajustat pe corp, să nu se frece de piele şi volanşele laterale să nu fie pliate în interior. Rulaţi scutecul folosit şi aruncaţi-l în coşul de gunoi. Nu aruncaţi produsul în toaletă.