Seni Optima

Observaţie: Scutecele cu sistem de prindere ajustabil trebuie activate înainte de utilizare.

activation

Fixarea produsului în cazul unei persoane care stă în picioare – cu sau fără ajutorul unui îngrijitor

Seni Optima

Puneţi scutecul deja activat cu partea absorbantă la spate şi fixaţi sistemul reglabil de închidere din talie, ca o curea. Banda din partea dreaptă este de tip arici (A) şi permite ajustarea în talie.

Observaţie: benzile trebuie bine ajustate, astfel încât să nu fie prea fixe pe corp şi să irite pielea, dar nici prea largi.

Fixaţi partea din faţă a scutecului pe benzile laterale, cu ajutorul sistemului de prindere (B) şi asiguraţi-vă că produsul este bine ajustat pe corp şi între picioare. Verificaţi, de asemenea, că volanşele laterale să nu fie împăturite în interior.

Observaţie: sistemul de prindere permite multiple utilizari.

Rulaţi scutecul folosit şi aruncaţi-l în coşul de gunoi. Nu aruncaţi produsul în toaletă.

Fixarea produsului în cazul unei persoane care se află în poziţia culcat

Seni Optima

Aşezaţi-vă pe marginea patului şi îndoiţi un picior de la genunchi.

Observaţie: Dacă sunteţi în partea dreaptă a utilizatorului, îndoiţi piciorul stâng şi invers.

Întoarceţi persoana imobilizată pe o parte, după rezolvarea problemelor legate de igienă, puneţi scutecul activat în spate şi intoarceţi uşor utilizatorul pe spate, peste scutec. Ajustaţi benzile adezive în talie. Începeţi cu banda din stânga apoi, peste ea, fixaţi banda din dreapta cu ajutorul sistemului de tip arici (A).

Observaţie: benzile trebuie bine ajustate, astfel încât să nu fie prea fixe pe corp şi să irite pielea, dar nici prea largi.

Trageţi partea din faţă a scutecului şi ajustaţi-l bine între picioare. Fixaţi partea din faţă a scutecului pe benzile laterale cu ajutorul sistemului de prindere (B) şi asiguraţi-vă că produsul este bine ajustat pe corp şi între picioare. Verificaţi de asemenea ca volansele laterale, să nu fie împăturite în interior.

Observaţie: sistemul de prindere permite multiple utilizări.

Rulaţi scutecul folosit şi aruncaţi-l în cosul de gunoi. Nu aruncaţi produsul în toaletă.

Comandӑ acum