San Seni & Seni V

Observaţie: Pentru a fixa corect absorbantele cu formă anatomică, se recomandă utilizarea unui chilot elastic de susţinere.

Absorbantele cu formă anatomică trebuie activate înainte de utilizare.

Fixarea produsului în cazul unei persoane care stă în picioare – cu sau fără ajutorul unui îngrijitor

San Seni

Trageţi în jos chilotul de susţinere până la jumătatea coapsei. Puneţi absorbatul activat înainte între picioare, cu partea absorbantă în sus. Nu uitaţi: produsul trebuie aşezat cu partea mai îngustă în faţă.

Observaţii pentru îngrijitori: Absorbantul poate fi fixat atât din faţă cât şi din spate – conteaza doar să alegeţi varianta cea mai confortabilă, care să nu vă exercite presiune asupra spatelui. Asiguraţi-vă că persoana pe care o îngrijiţi are un punct de sprijin în apropiere – poate fi un dulap sau o masă. Persoana pe care o îngrijiţi vă poate ajuta să fixaţi absorbantul, ţinându-l cu mâna în partea din faţă.

Ajustaţi absorbantul cu forma anatomică şi asiguraţi-vă că este bine fixat pe corp. Asiguraţi-vă că este bine fixat între picioare şi trageţi în sus chilotul de susţinere.

Observaţii pentru îngrijitori: Asiguraţi-vă că indicatorul de umiditate este aliniat în dreptul coloanei.

După fixarea corectă cu ajutorul chilotului special de susţinere, verificaţi ca marginile să nu fie împăturite în interior. Rulaţi absorbantul folosit şi aruncaţi-l în coşul de gunoi. Nu aruncaţi produsul în toaletă.

Fixarea în cazul unei persoane care se afla în poziţia culcat

San Seni

Asezaţi-vă pe marginea patului şi trageţi în jos chilotul de susţinere până la jumatatea coapsei. Îndoiţi un picior.

Observaţie: Dacă staţi în dreapta persoanei imobilizate îndoiţi piciorul stâng şi invers. Activaţi produsul înaintea utilizării.

Întoarceţi persoana imobilizată pe o parte, după rezolvarea problemelor legate de igienă, puneţi absorbantul anatomic activat între picioare cu partea absorbantă în sus.

Observaţie: Produsul trebuie aşezat cu partea mai îngustă în faţă. Absorbantul poate fi fixat atât din faţă cât şi din spate – contează doar să alegeţi varianta cea mai confortabilă, care să nu exercite presiune asupra spatelui.

Fixaţi absorbantul bine pe corp şi asiguraţi-vă că indicatorul de umiditate este aliniat cu coloana. Trageţi din spate chilotul special de susţinere. Verificaţi dacă absorbantul este corect fixat între picioare. Întoarceţi persoana imobilizată pe spate şi trageţi uşor chilotul elastic de susţinere. Rulaţi absorbantul folosit şi aruncaţi-l în cosul de gunoi. Nu aruncaţi produsul în toaletă.