Conferinta Internationala pe termen lung

Conferinta unica in Romania, dedicata Managementului serviciilor pentru varstnici

Serviciile de ingrijire pe termen lung, este tema ce a adunat in Bucuresti peste 100 de specialisti si profesionisti in domeniu, din tara si din strainatate, in cadrul unei conferinte unice in Romania, “Managementul serviciilor pentru varstnici: sustenabilitate si dezvoltare profesionala”.

Evenimentul, aflat in acest an la cea de-a III-a editie, este organizat de Bella Romania Impex, parte a Grupului polonez TZMO SA si cel mai important furnizor de produse pentru incontinenta din Romania , in colaborare  cu A.D.I.V. Romania (Asociatia Directorilor Institutiilor pentru Varstnici) si  Universitatea “Al. I. Cuza” din Iasi, Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice.

Conferinta s-a desfasurat in perioada 11-12 mai 2017, la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti.

La eveniment au participat lideri si formatori de opinie, reprezentanti de prestigiu ai Organizatiei Europene de ingrijire pe termen lung a persoanelor varstnice (E.D.E.), membrii A.D.I.V. Romania, reprezentanti ai marilor centre universitare din Romania – Universitatea Al. I. Cuza” Iasi, Universitatea „Babes Bolyai” Cluj Napoca, Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti – si  manageri ai institutiilor de asistenta  si ingrijire  dedicate persoanelor varstnice, atat din  din Romania  cat si din strainatate..

Conferinta dedicata imbunatatirii serviciilor medico-sociale pentru varstnici si pentru persoanele cu dizabilitati, este singurul eveniment din Romania organizat cu scopul de a atrage atentia societatii si a institutiilor statului, asupra importantei dezvoltarii serviciilor de ingrijire pe termen lung.

Obiectivele Conferintei Managementul serviciilor pentru varstnici: sustenabilitate si dezvoltare profesionala” 2017:

  • prezentarea sistemului de ingrijire pe termen lung din Romania, din mediul de stat si din cel privat
  • dezvoltarea profesionala a directorilor de centre – stadiu, etape, perspective
  • aplicabilitatea standardelor europene de ingrijire in Romania
  • schimb de experienta (Romania, Polonia, Germania, Italia, Belgia, Austria)

Long Term Care Conference